Kurt Dunders Bedrifter nr. 1

Titel: Kurt Dunder i Afrika

Tekst & Tegner: Frank Madsen
Farvelægger: Michael Jensen
Udgiver: Carlsens Comics
Udgivet år: 1991
Sider: 48, Farve
ISBN nr. 87-562-5208-1
Trumf serien's ISBN nr. 87-562-5326-5

Den verdensberømte videnskabsmand og opdagelsesrejsende Kurt Dunder bliver en aften opsøgt af rejsebogsforfatteren Jørgen Birk. Han fortæller Kurt en utrolig historie.
Jørgen Birk har fundet de forsvundne optegnelser fra David Livingstones sidste, tragiske ekspedition i 1871. De beviser intet mindre end eksistensen af Polo-folket, et mongolsk folk af kæmper, der ifølge sagnet skulle leve dybt inde i Afrikas mørke indre. Kurt Dunder har ikke megen tillid til Birks opdagelse, men kommer på andre tanker, da Jørgen Birk pludselig bliver bortført. Sammen med vennen Bill Milton og chimpansen Attila drager han til Afrika for at finde Polo-folket..

Kurt Dunders Bedrifter nr. 2

Titel: Kurt Dunder på Grønland

Tekst & Tegner: Frank Madsen
Farvelægger: Maria Isenbecker, Tina Solheim
                        & Rune Meikle
Udgiver: Carlsens Comics
Udgivet år: 1994
Sider: 48, Farve
ISBN nr. 87-562-6198-5
Trumf serien's ISBN nr.

Fire geologer er forsvundet i det nordøstlige Grønland. I 14 dage har United Minerals intet hørt over radioen, og et frygteligt uvejr lammer al flytrafik i området. Satellitfotos af geologernes lejr viser, at den er forladt.
Professor Gravesens sidste melding var, at ekspeditionen havde fundet guld. Den ver- densberømte videnskabsmand og opdagelses rejsende Kurt Dunder bliver sendt af sted med hundeslæde for at finde ud af, hvad der er sket med guldet - og geologerne. Men Kurt Dunder og hans ledsagere Bill Milton og chimpansen Attila er ikke alene..!

 

Kurt Dunders Bedrifter nr. 3

Titel: Kurt Dunder I Tyrol

Tekst & Tegner: Frank Madsen
Farvelægger: Michael Jensen
Udgiver: Carlsens Comics
Udgivet år: 2000
Sider: 48, Farve
ISBN nr. 87-562-5208-0
Trumf serien's ISBN nr. 87-562-7178-6

Livskraftigt fortidslevn: Arkæologen Sten Danephae har gjort et fantastisk fund ved Schloss Tirol. Men så begynder ubehagelig hed- erne: Indbrud, ano- nyme truselsbreve og værktøj, der forsvinder fra hans u gravning. Han beslutter at sende bud efter sin gamle studiekammerat, den verdensberømte videnskabs- mand og globetrotter Kurt Dunder. Knap er Kurt og hans trofaste ven Bill Milton ankommet til udgravningen, før de opdager en hemmelig nedgang til et Mithræum, et Mithrastempel fra romertiden, og meget tyder på, at det endnu er i brug! Snart er vore venner rodet ind i en sag, der omfatter tre døde tempelriddere, en lokal greve, en mystisk gruppe tyske esoterikere og en vis Madame Isis, der hævder at kunne sikre sine tilbedere et liv efter døden.

Tekst og Billede taget fra www.carlsen.dk